Spoedvertaling van teksten

Bent u met spoed op zoek naar een vertaler, die beëdigde documenten of teksten waar een strakke tijdsplanning bij komt kijken, voor u kan vertalen? Maak dan kennis met hét Vertaalbureau Rotterdam waar u terecht kunt voor diverse soorten teksten, ook voor opdrachten met spoed.

Gehanteerde tarieven

Uw vertaalopdracht snel maken en terugzenden, dat is deel van onze werkwijze. Daar hebben wij vaak geen spoedtarieven voor nodig. Toch kan het voorkomen dat spoedvertalingen ingediend worden. In de meeste situaties hoeven wij geen extra te kosten te berekenen, maar hanteren wij het standaardtarief per vreemde taal. Indien het spoedtarief wel gehanteerd wordt, is deze standaardprijs plus maximaal 15%. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Bekijk al onze tarieven per vreemde taal op deze website en wel hier.

Kiezen voor ons bureau

Tevreden opdrachtgevers staan bij ons hoog in het vandaal. Wij willen opdrachtgevers graag tevreden stellen en houden met juiste vertalingen, maar ook met een eigen tevredenheidsgarantie voor het geval u toch nog niet helemaal tevreden bent. Ook bij de garantie is geen sprake van een spoedtarief, maar van de reguliere tarieven. Plaats gemakkelijk en direct uw vrijblijvende offerteaanvraag of bel ons op 010-8208707 voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden. Mailen naar rotterdam@tongo.nl kan natuurlijk ook.