Scherpe tarieven

Klanttevredenheid zien wij als groot goed en om die reden hanteert Vertaalbureau Rotterdam scherpe tarieven voor alle producten, die u door ons wilt laten vertalen. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan prijzen bij andere vertaalbureaus, wat kan door een planningsmethode en eigen ontwikkelde technologie te combineren.

Offerte aanvragen

Wij werken met een standaard woordtarief, bijvoorbeeld voor Engels € 0,12 per woord. Voor Frans en Duits betaalt u € 0,14 per woord en voor Spaans, Italiaans, Turks, Pools en Portugees is dat € 0,15 per woord. Russisch, Arabisch en alle andere bij ons beschikbare vreemde talen zijn voor € 0,16 per woord te vertalen. Dit geldt voor vertalingen van en naar het Nederlands. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Voor grotere opdrachten bieden we speciaal voor u een op maat gemaakte offerte aan.

Zelf berekenen

Wilt u zelf berekenen hoeveel uw vertaling gaat kosten? Vermenigvuldig dan het aantal woorden van de te vertalen tekst met de woordprijs, zoals € 0,12 voor Engels. Voor een prijs inclusief BTW vermenigvuldigt u dit bedrag met 1,21. Nederland hanteert een BTW van 21%. Wij brengen hierbij een minimum van 100 woorden in rekening. Heeft u vragen over onze diensten of over grotere opdrachten? Neem telefonisch contact op via 010-8208707 of  mail ons om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.