Vertaalbureau Rotterdam gebruiken

Wilt u uw teksten of documenten naar één of meer vreemde talen vertalen, maar bent u deze taal of talen niet helemaal machtig? Of wilt u laten vertalen uit tijdnood of heeft u een andere en geheel eigen reden? Kies dan voor de mogelijkheden die Vertaalbureau Rotterdam u te bieden heeft!

Ervaren vertalers

Wij bieden u diverse mogelijkheden, zowel in talen, als in vertalers en ook in de diverse diensten die wij aanbieden. Zo werken bij ons bureau alleen vertalers die zich in één of meer talen hebben gespecialiseerd en ervaren zijn in het vertalen van teksten voor één of meer specifieke branches. Hierbij wordt waar mogelijk passend vakjargon gebruikt. Daarnaast houden zij hun kennis volledig up to date en dat komt de kwaliteit van gemaakte vertalingen ten goede.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Om u een goed beeld te geven wat de kosten voor uw specifieke vertaalopdracht bedragen, is het mogelijk een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Een op maat gemaakte offerte, gebaseerd op de vreemde taal of talen van uw keuze en het aantal woorden dat u wilt laten vertalen. Indien u akkoord gaat met de door ons opgestelde offerte, wordt hier niet meer aan getornd. Zo weten beide partijen waar zij aan toe zijn.

Contact met ons opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die het gebruikmaken van een professioneel en ervaren Vertaalbureau in Rotterdam u te bieden heeft? Neem in dat geval contact met ons op voor meer informatie of een antwoord op uw vraag of opmerking.