Vertaalbureau Rotterdam

Er zijn verschillende soorten teksten die u wilt vertalen naar een vreemde taal of juist vanuit een taal die u niet volledig machtig bent naar het Nederlands. Kies er dan voor om deze teksten en documenten te laten vertalen door een professional van hét Vertaalbureau Rotterdam. U kunt bij ons voor al uw vertaalopdrachten terecht: wij hebben voor vele disciplines, talen en branches een vertaler in ons netwerk aanwezig. Een voordeel die u kunt benutten. Bovendien hebben wij in Rotterdam een nevenvestiging aan de Lichtenauerlaan 102, tel. 010-8208707, e-mail rotterdam@tongo.nl. U kunt hier desgewenst uw originele documenten tegen een geringe vergoeding laten scannen.

Vele voordelen

Gebruikmaken van de diensten en kwaliteiten van een professioneel en ervaren vertaalbureau biedt u vele voordelen. Een aantal voordelen die u bij ons kunt benutten zijn:

  • Een snelle service;
  • Een correcte vertaling;
  • Duidelijke tarieven;
  • Persoonlijk contact en
  • Een geheel eigen tevredenheidsgarantie

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Iedere vertaalopdracht is anders. Niet alleen door de diverse vreemde talen waaruit of waarnaar wij kunnen vertalen, maar ook door de diverse doelgroepen van teksten en het aantal woorden. Voor het krijgen van een goede prijsindicatie voor uw vertaalopdracht, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u deze accepteert, wordt deze in spreekwoordelijke steen geschreven en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die Vertaalbureau Rotterdam u te bieden heeft of heeft u een vraag of opmerking waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen of te bellen naar 010-8208707.