Zinnen vertaler

Vertaalwerk is vakwerk en altijd anders. Dat weten onze vertalers ook en zij doen er alles aan om uw vertaalopdracht niet alleen snel, maar ook juist vertaald terug te sturen. Snel en secuur werken maakt deel uit van onze werkwijze. U kunt dan ook voor zowel reguliere klussen als voor spoedklussen bij ons aankloppen. Wilt u uw document laten vertalen naar bijvoorbeeld Duits, Spaans of Chinees? Dat kan, want wij hebben ervaren vertalers in dienst die gezamenlijke vele vreemde talen machtig zijn. De zinnen vertalers van Vertaalbureau in Rotterdam zijn u graag van dienst!

Geheel eigen vertaling

Of u nu officiële en beëdigde documenten als uw geboorteakte een juridisch documenten wilt laten vertalen of juist de teksten op uw website of uit uw folder, voor elke vertaalopdracht hebben wij geschikte vertalers in huis die zich allen hebben gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Het is belangrijk dat een tekst juist vertaald wordt, dat de boodschap overeind blijft en vakjargon wordt gebruikt. Onze gekwalificeerde vertalers zorgen zij voor een geheel eigen en juiste vertaling van uw opdracht. Toch niet tevreden? Maak dan gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Scherpe tarieven

Bij ons bureau betaalt u gemiddeld 15% minder dan dat u bij andere vertaalbureaus dient te betalen, toch gaat dit niet ten koste van kwaliteit. Wij rekenen per taal een verschillende woordprijs, hierdoor kunt u zelf een goede inschatting maken van de vertaalkosten. Voor grotere projecten maken we graag een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Contact opnemen

Met uw vertaalopdracht(en) bent u bij ons vertaalbureau altijd op de juiste plaats aangekomen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over al onze vreemde talen, de mogelijk te vertalen teksten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze zinnen vertalers helpen u graag met een juist vertaalde tekst.